• Bel ons
    +31 168 465746

Solliciteren

Regelmatig is Becker Schoonmaakservice B.V. op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij bieden u een afwisselende baan met een goed salaris en de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding.
U kunt uw sollicitatie sturen naar info@becker-schoonmaakservice.nl als u geïnteresseerd bent in één van onderstaande functies.

Open sollicitaties zullen wij toevoegen aan onze database. Er wordt contact met u opgenomen zodra er een vacature beschikbaar is.
Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen tijdens kantooruren via telefoonnummer: 0168 – 46 57 46.

Huidige vacatures

Omschrijving

Bent u een nette en zorgvuldige interieurverzorgster en heeft u interesse in een baan bij Becker Schoonmaakservice? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar ons adres: Becker Schoonmaakservice, Eerste Kruisweg 10, 4793 RS Fijnaart of per email naar info@becker-schoonmaakservice.nl. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie, dit kan op telefoonnummer: 0168 - 465746.  

Apply For This Job

Omschrijving

Heeft u ervaring in vloeronderhoud  van marmoleum of pvc vloeren en bent u op zoek naar een parttime baan? Solliciteer dan bij Becker Schoonmaakservice. We ontvangen uw sollicitatiebrief en CV graag per mail op info@becker-schoonmaakservice.nl of per post naar: Becker Schoonmaakservice BV Eerste Kruisweg 10 4793 RS Fijnaart. Voor verdere informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op 0168 - 465746.

Apply For This Job

Omschrijving

Heeft u ervaring in zowel secretariële werkzaamheden als in administratieve en boekhoudkundige taken, dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken een secretaresse die stressbestendig is en kan schakelen tussen verschillende BV's op dezelfde locatie. Het betreft een functie van 36 uur, het is van belang dat je om 08.00 uur kunt starten. Diverse taken zoals;
  •  Telefoon beantwoorden
  •  Facturering
  •  Loonadministratie
  •  Facilitaire werkzaamheden
  •  Enz.
We ontvangen graag je sollicitatiebrief met CV op ons adres: Becker Schoonmaakservice, Eerste Kruisweg 10, 4793 RS Fijnaart of per email naar info@becker-schoonmaakservice.nl. Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op 0168 - 465746.

Apply For This Job

Opzoek naar talent!

Wij zijn op zoek naar
interieurverzorgsters

Blijf op de hoogte

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspern atur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur

Laatste nieuws

February 16, 2015

FNV-vakbondsman Ron Meyer stelt zich kandidaat als voorzitter SP

Ron Meyer – FNV-bestuurder en leider van diverse stakingsacties in de schoonmaak – heeft zich als kandidaat gemeld om Jan Marijnissen op te volgen als partijvoorzitter van de SP. Dit meldt de NOS.

February 16, 2015

DONEC FACILISI ULET
Lorem ipsum dolor sit amet

Nemo enim ipsam voluptatem voluptas sit. Aspernatur aut odit aut fugit sed quia conse quuntur ma gni dolor eseos qui rationevolupta