• Bel ons
    +31 168 465746

Nieuws

FTR_7169

Tue , 14 Jun 2016

ISSA/Interclean Amsterdam

ISSA/INTERCLEAN Amsterdam is dé ontmoetingsplek voor schoonmaakprofessionals wereldwijd! Ontmoet vakgenoten, ontdek nieuwe producten en maak kennis met een van de vele exposanten. Op 12 mei 2016 waren wij aanwezig bij ISSA/Interclean Amsterdam. Wereldwijd de grootste en meest complete beurs voor de schoonmaakbranche.

Lees meer..


Wed , 18 Feb 2015

Triple-T trolley Serious Request

Alpheios liet speciaal voor Serious Request 2015 een schoonmaak-trolley beschilderen door kunstenaar Erwin de Haan. Eind december is deze vlak naast het Glazen Huis live beschilderd. Enerzijds om het succes van het Triple-T concept te vieren en anderzijds om een actieve bijdrage te leveren aan het goede doel. Na afloop van de beschildering werd deze trolley geveild onder klanten van Alpheios, waarbij de volledige opbrengst werd geschonken aan Serious Request. Met een bedrag van maar liefst € 1395,00 heeft Becker Schoonmaakservice de veiling gewonnen. Op donderdag 14 januari 2016 vond tijdens Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer het officiële overdrachtsmoment plaats van de geveilde Triple-T trolley. Tijdens dag twee van de Vakbeurs heeft de trotse klant en eigenaresse, Mèna Antunes van Becker Schoonmaakservice, op een druk bezochte stand de trolley in ontvangst genomen. Bij het feestelijke moment waren naast Mèna, directeur Wendy Klomp, Unit Manager Odette van Mullem en Accountmanager Bartolo van den Braak van Alpheios aanwezig.

Lees meer..


Wetrok

Wed , 18 Feb 2015

Wetrok stofzuiger

Becker Schoonmaakservice heeft onlangs 20 stuks nieuwe stofzuigers van Wetrok aangeschaft. Deze stofzuigers zijn energiebesparend, hebben een hoog zuigvermogen, zijn ergonomisch en robuust geconstrueerd, geluidsarm en handig in gebruik.

Lees meer..


Naamloos

Wed , 18 Feb 2015

De Gedragscode: samen voor een schone zaak

Het jaar 2010 was nog maar koud begonnen, toen 1.400 schoonmakers begonnen aan de langste staking in Nederland sinds 1933. De schoonmakers eisten betere arbeidsvoorwaarden en meer respect. In het zoeken naar oorzaken kwam veel boven tafel: te lang draaide het enkel en alleen om kostenverlaging, waardoor kwaliteit en de arbeidsomstandigheden op de achtergrond kwamen. Na de stakingen kwamen werkgevers, vakbonden, opdrachtgevers en de overheid tot de conclusie dat het tijd was voor verandering en kwamen zij met de Code Verantwoordelijk Marktgedrag, een gedragscode voor de schoonmaakbranche. Deze code heeft als doel de markverhoudingen in de branche te verbeteren. In de code is vastgelegd dat alle betrokken partijen bij de aanbesteding niet alleen kijken naar de prijs, maar dat juist de kwaliteit van het schoonmaakwerk en de arbeidsomstandigheden moeten worden meegewogen. In de code staat duurzaam en maatschappelijke verantwoord ondernemen centraal. Verantwoord uitbesteden en werk aannemen in de schoonmaakbranche hoort daarbij. Uiteraard werken wij als Becker Schoonmaakservice ook 100% mee aan de Code.

Lees meer..


Champagne-glasses

Wed , 18 Feb 2015

Basistraining Schoonmaakonderhoud

10 van onze dames hebben de laatste maanden de Basistraining Schoonmaakonderhoud gevolgd en ze zijn allemaal geslaagd. Met als gevolg een feestelijke diploma-uitreiking op 2 juni 2016.

Lees meer..